Basketball

Ημερομηνία

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ 1η ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ


ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 52 – 44

1Ο : 10 – 8        2Ο : 22 – 08        3Ο : 09 – 13        4Ο : 11 – 15  Τελικό: 52 – 44

Διαιτητές : Ασημακάκη, Χριστογιάννης

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (Βλαχοπούλου – Βασσάλου), Τσουκαλά 13, Πράπα, Τσιώτα 25, Στάικου 2, Σακκούλη, Γεωργίου 4, Φλωρούς 6, Νικοπούλου 2.

ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: (Καρατσώρης – Γράψας), Μουτζούρη, Παπαροιδάμη, Γράψα 8, Μπεκούλη 9 , Δασκάλου 17, Κεφαλά, Λουκοπούλου 8, Καλογήρου 2, Ζήση.

Η κακή αγωνιστική παρουσία στην άμυνα στο 2ο δεκάλεπτο στοίχισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα κορασίδων για την ομάδα των Αργοναυτών. Όταν στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο κατάφεραν να επιστρέψουν από –16 και να περάσουν και μπροστά στο σκορ κερδίζοντας και στα δυο δεκάλεπτα, είχαν να αντιμετωπίσουν και την κακή μέρα των δυο διαιτητών που πρόσθεσε άγχος και νεύρα στις προσπάθειες των παικτριών και των δυο ομάδων. Η βελτίωση στην άμυνα απέφερε πολλά κλεψίματα και αιφνιδιασμούς που δυστυχώς δεν είχαν αντίκρισμα σε πόντους γιατί οι παίκτριες ήταν άστοχες στις τελικές προσπάθειες με την ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Η αστοχία επίσης στις βολές ειδικά της Δασκάλου ήταν οι βασικοί συντελεστές μιας ήττας που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.