Basketball

Ημερομηνία

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 54 - 36

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: 36 - 54
Δεκάλεπτα: Α: 06 - 18 Β: 13 - 5 Γ: 08 - 13 Δ: 09 - 18
ΤΕΛΙΚΟ: 34 - 56
ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: (Καρατσώρης) Μουτζούρη, Παπαροιδάμη 1, Γράψα 6, Μπεκούλη 13, Δασκάλου 17, Κεφαλά, Λουκοπούλου 17, Τασούλα, Ζέρη, Καλογήρου.
Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τις Κορασίδες των Αργοναυτών επί του Πήγασου με σκορ 54 - 36 στο πρώτο επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ομάδα των Αργοναυτών αν και ξεκίνησε αγχωμένα το παιχνίδι κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να πάρει το προβάδισμα απο το πρωτο δεκάλεπτο του αγώνα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Η διαφορά των 12 πόντων που πήρε στο πρώτο δεκάλεπτο αν και μειώθηκε από τον Πήγασο στο τέλος του ημιχρόνου στους 4 πόντους από την νευρικότητα νεαρών παικτριών των Αργοναυτών που έχασαν πολλά σίγουρα καλάθια δεν δημιουργησε κανένα πρόβλημα στην ομάδα η οποία στο 2ο ημίχρονο αν και είχε να αντιμετωπίσει για 20' την άμυνα ζώνης!!!! του Πήγασου αύξησε σταδιακά την διαφορά που έφτασε στους 18 πόντους. 
Οι παίκτριες των Αργοναυτών έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα ειδικά στην άμυνα και έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Καλύτερη για την ομάδα των Αργοναυτών η Αριστέα Μπεκούλη με 13 πόντους, καθοδήγησε άψογα την ομάδα έχοντας παράλληλα και πολύ σπουδαία απόδοση στα αμυντικά της καθήκοντα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Δασκάλου και η Λουκοπούλου με  17 πόντους η κάθε μία, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν οι δύο μικρές αθλήτριες των Αργοναυτών η Εύα Γράψα γεννημένη το 2001 με 6 πόντους και σπουδαία παρουσία τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, καθώς επίσης και η μικρότερη Παπαροιδάμη Δέσποινα γεννημένη το 2003!!, επιβεβαίωσαν αυτούς που πιστεύουν οτι έχουν εξαιρετική προοπτική στο άθλημα του μπάσκετ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.