Basketball

Ημερομηνία

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σπουδαία εμφάνιση παρά την ήττα πραγματοποίησαν οι νεαροί παίκτες των Αργοναυτών στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ απέναντι στην περυσινή φιναλίστ του ομίλου, ομάδα του Πήγασου.

Η παιδική ομάδα των Αργοναυτών που αποτελείται κυρίως από γεννημένους το 2000 και 2001 είχε πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα ειδικά στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχθεί μόνο 49 πόντους. Η επαφή όμως των περισσοτέρων παιδιών για πρώτη φορά με επίσημη αγωνιστική διαδικασία σε επίπεδο παιδικού πρωταθλήματος είχε αποτέλεσμα την νευρικότητα στην τελική προσπάθεια και αρκετά λάθη που στοίχησαν επιθετικά ειδικά στην δεύτερη περίοδο. Στην συνέχεια οι παίκτες των Αργοναυτών ισορρόπησαν το παιχνίδι και διεκδίκησαν την νίκη μέχρι το τέλος. Ο Πήγασος πιο έμπειρη ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το μικρό προβάδισμα πόντων και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. Από την ομάδα των Αργοναυτών που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις ξεχώρισαν οι Σταθόπουλος και Τσέπας στην επίθεση ενώ πολύ καλή αμυντική παρουσία είχαν οι Σφυρής και Χουλιάρας. Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των Χατζηστυλιανού και Χριστογιάννη.

ΑΣ Αργοναύτες – Πήγασος 37 – 49
Δεκάλεπτα: A) 12 – 18 Β) 16 – 27 Γ) 31-38 Δ) 37 - 49


ΑΣ Αργοναύτες (Γράψας): Χουλιάρας Θ. 2, Μπλίκας, Χειμώνας, Παναγιωτίδης, Καπρέτσος, Σταθόπουλος 12, Τασούλης Χ. 6, Σφυρής 7, Τσέπας 10, Τασούλης Γ., Παπαστάμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.