Basketball

Ημερομηνία

Ακαδημία Μπάσκετ Αργοναύτες Αγρινίου

Ο ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ένας νέος σύλλογος της πόλης μας, ο οποίος πέρα από τον καθαρά αθλητικό του χαρακτήρα έρχεται να διαδραματίσει και τον ρόλο ενός πολυδύναμου κέντρου -Συλλόγου αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για την ευρύτερη περιοχή. 
Ένα κέντρο αθλητισμού και αναψυχής, το οποίο θα προσελκύσει κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και επισκέπτες προσφέροντάς τους ένα ευρύ φάσμα επιλογών παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, που απευθύνονται σε όλο το φάσμα της καλαθοσφαίρισης και γενικότερα του αθλητισμού.
 Είναι ο πρώτος σύλλογος στην ευρύτερη περιοχή της ΕΣΚΑΒΔΕ που επιχειρεί διαχείριση ολικής ποιότητας στο χώρο του Μπάσκετ, προσφέροντας σε εσάς τη δυνατότητα επιλογής ενός ή πολλών προϊόντων ή/και υπηρεσιών του και κεντρικό στόχο την ανάδειξη του συλλόγου ως πολυδύναμο κέντρο ανάπτυξης αθλητικών   δραστηριοτήτων με εξειδικευμένη οργάνωση και λειτουργία στο άθλημα του Μπάσκετ  έτσι ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό οι δυνατότητες ανάπτυξης αθλητών και υποδομών 

Η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Σωματείου, η επιστημονική κατάρτιση των Προπονητών και των Συνεργατών του σε συνδυασμό με την συνεργασία και την υποστήριξη Πανεπιστημίων Φυσικής Αγωγής με πρώτο ορίζοντα πενταετίας και ταυτόχρονη θεμελίωση της βάσης πάνω στην οποία θα συνεχιστεί η ανάπτυξη είναι σε θέση να διασφαλίσουν

 • Άρτια οργάνωση, λειτουργία Αθλητικών Ακαδημιών με επιστημονική παρακολούθηση και εξειδίκευση στο    Μπάσκετ
 • Βελτίωση ατομικής τεχνικής για κάθε παιδί που το   επιθυμεί από προπονητές – συνεργάτες του ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που εξειδικεύονται στην παραγωγική διαδικασία του Μπάσκετ, δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και ασχολούνται αποκλειστικά με νεαρές ηλικίες εδώ και πολλά χρόνια.
 • Παραγωγή παικτών υψηλού επιπέδου, οι οποίοι είτε θα ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα του Σωματείου, είτε θα διοχετευτούν στην ευρύτερη αγορά του Μπάσκετ.
 • Συντονισμό, Οργάνωση, Λειτουργία Basket ball Camps και 3 on 3 πρωταθλημάτων με συμμετοχή Διεθνών παικτών, καταξιωμένων Προπονητών και Επιστημόνων   
 • Εργομετρικές, βιοχημικές και τεχνικές αξιολογήσεις με       ερμηνεία και καταγραφή των φυσικών ικανοτήτων και φυσιολογικών παραμέτρων, ανίχνευση ταλέντων, «scouting» με Η/Υ
 • Συντονισμός, Οργάνωση, Λειτουργία του Sports Daily Summer Camp
 • Συνεργασία, αδελφοποίηση, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, παροχή εξειδικευμένης επιστημονικής κατάρτισης, συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων με σωματεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού

Για τους αθλητές που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους από 01/09/2008 έως 30/09/2008 και μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο ισχύει το πακέτο παροχών  που αναφέρεται παρακάτω:  

 • Κάρτα μέλους
 • Κάρτα Αθλητικών Μετρήσεων
 • Μπλουζάκι
 • Συμμετοχή σε τουρνουά
 • Έκπτωση 15% σε Basket ball Camps & Sports Daily Summer Camp
 • Δωρεάν συμμετοχή σε ενημερωτικά σεμινάρια αθλητικές ημερίδες
 • Εκπτώσεις αγορών από καταστήματα συμβαλλόμενα με τον ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
 • Ασφαλιστική κάλυψη
 • Τεστ -  μετρήσεις αθλητικών ικανοτήτων 
 • Συμμετοχή αγωνιστικών ομάδων σε τουρνουά , camps τεχνικής βελτίωσης – αξιολόγησης εσωτερικού και εξωτερικού

Σαν μέλη του  ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πιστεύουμε ότι έχει έρθει ο καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία και να δείξουμε περισσότερο σεβασμό για τους δίπλα μας. Δε φτάνει μόνο να απορρίπτουμε κάθε μορφής φανατισμού και βίας στα γήπεδα. Σας καλούμε όλους να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα.

Διοικήσεις και παράγοντες Σωματείων, προπονητές, αθλητές και γονείς, ΜΜΕ., πρέπει να δώσουμε το σύνθημα και το καλό παράδειγμα στα παιδιά, ώστε η επόμενη γενιά φιλάθλων να χειροκροτεί, να απολαμβάνει το θέαμα, να σέβεται τον αντίπαλο και επιτέλους να επιτρέψει στον πολύ κόσμο να πάει στο γήπεδο με την οικογένειά του και να χειροκροτήσει όποιον προτιμά. Σε ένα γήπεδο όπου ο καπνός από τα τσιγάρα δεν θα κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική και απαράδεκτη, όπως δυστυχώς είναι ακόμα και σήμερα.

Όπου το υβρεολόγιο που κακώς έχουμε συνηθίσει θα εκλείψει, ώστε οι γονείς να μπορούν να φέρουν μαζί τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά τους, αγόρια αλλά και κορίτσια. Η σύνθεση των γηπέδων στην Ελλάδα αποτελείται από 95% άντρες και μόλις 5% γυναίκες, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο όπου πλέον τείνει στο 50%-50%. Πρέπει και εμείς να ομορφύνουμε την εικόνα και παράλληλα να φέρουμε γυναίκες-καταναλωτές στο Μπάσκετ, με την πεποίθηση πως είναι ένα παιχνίδι που πρέπει απαραίτητα να μας διασκεδάζει.

Τέλος, θέλοντας να τονίσει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να ενεργοποιήσει το δικό σας ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ υποστηρίζει και αποφάσισε να προωθεί σε όλα του τα έντυπα και την ιστοσελίδα του τη δράση οργανώσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, όπως η Greenpeace και η WWF. Ειδικά εσείς τα νέα παιδιά, ψαξτε, ασχοληθείτε, ενημερωθείτε…….

Υπεύθυνος Προπονητής: Γράψας Γιάννης - Καθ. Φυσικής Αγωγής
Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλ.: 6931126327