Basketball

Ημερομηνία

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

NBC Camps Change your game and your world





Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος στο πανέμορφο θέρετρο του Castel di Sangro της L' Aquila στην Ιταλία το Αμερικάνικο Camp του Μπάσκετ για επίλεκτους  αθλητές  και αθλήτριες.
Το camp είχε για μια ακόμη χρονιά επίλεκτους αθλητές απο την Ελλάδα που άφησαν άριστες εντυπώσεις στους προπονητές. Μέλος της προπονητικής ομάδας του Camp και τεχνικός υπεύθυνος  για την Ελλάδα είναι ο coach Γιάννης Γράψας πράγμα που χαροποιεί τον σύλλογο των Αργοναυτών.

 "Εδω και 39 χρονια τo NBC με μπροστάρη τον Fred Crowell οδηγει νεους αθλητες σε επιτυχια μεσα και εξω απ'το γηπεδο, δημιουργώντας πάντα τα καλύτερα basketball Camps τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Προπονητες Αμερικανικων Κολλεγιων A Division και επιλεγμένοι Ευρωπαίοι προπονητές με την υποστήριξη εξειδικευμένων γυμναστών εχουν σχεδιάσει ενα μοναδικο προγραμμα που βοηθαει τους παιχτες να ξεχωριζουν σε καθε πλευρα του παιχνιδιου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που συμμετέχω σε αυτό το καταπληκτικό πρόγμαμμα εδώ και 2 χρόνια. Οι δυνατότητες αλλά και οι προοποπτικές που παρουσιάζονται στους αθλητές και στις αθλήτριες μέσα απο το NBC Basketball Camp είναι τεράστιες. Αξίζει να αναφέρω οτι κάθε χρόνο επιλέγονται αθλητές και αθλητριες για την Αμερική για να συμμετάσχουν σε προπονητικά προγράμματα Πανεπιστημίων", δήλωσε ο coach Γιάννης Γράψας στο Blog.

 http://www.nbccamps.it/greek_resp.php  NBC Camps Change your game and your world

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.